Residentie “KoningsHoek”

Op de kruising van de Leopoldstraat, de Boudewijnstraat en de Albertstraat realiseert “KoningsHoek” THV. een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject met handelspanden, appartementen, penthouses, huizen en een ondergrondse parkeergarage met bergingen.
Voor de toekomstige bewoners van de appartementen en penthouses op wandelafstand van alle winkels en horeca in het centrum van Merksplas. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u nooit beroep te doen op uw auto. Ook een avondje uit doet u te voet of per fiets.
Het volledige project wordt gebouwd volgens de BEN-norm. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal waarbij een E-peil van 30 of lager gerealiseerd wordt.
Langs de zijde van de Leopoldstraat werd geopteerd voor een moderne uitstraling. Door het gebouw 2M naar achteren te positioneren zal de Leopoldstraat nog aangenamer worden met een sterk ruimtelijk gevoel. De strakke grote terrassen over de ganse gevel geven het gebouw een sterke horizontale belijning. Deze wordt onderbroken door verticale onderhoudsvriendelijke groenelementen die het gebouw een unieke uitstraling geven. Vanop de terrassen heeft u een wijds zicht over de ganse Leopoldstraat. Zowel richting het rond punt als richting de Markt heeft u een vrij vergezicht.
In de Boudewijnstraat loopt de architectuur over naar een meer klassieke stijl met hellend dak die vervolgens wordt overgenomen door de aansluitende woningen.
De toegang van de ondergrondse parkeergarage met 59 parkings en 42 bergingen is voorzien in het verlengde van de Boudewijnstraat zodat alle bewoners op een rustige manier de parkeergarage, die toegankelijk is met een helling, in en uit kunnen rijden. Door het verplaatsen van de bouwlijn wordt de zichtbaarheid op de kruising van de Leopoldstraat optimaal en is een veilige invoeging in het verkeer mogelijk.
Het project is tevens via een doorgang in de Leopoldstraat toegankelijk en er is een bovengrondse fietsenberging voorzien.
De 30 BEN-appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en de 5 BEN-penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers worden volledig afgewerkt opgeleverd en worden gebouwd met kwaliteitsvolle materialen met een hoogwaardige afwerking.

De ruime zonneterrassen zijn toegankelijk via grote raampartijen en zorgen voor veel lichtinval met een ruimtelijk gevoel in de appartementen. Op het gelijkvloers beschikken de appartementen over een tuin die ook langs de achterzijde toegankelijk is. De penthouses beschikken over een terras aan de voor -en achterzijde. De appartementen, gelegen aan de Boudewijnstraat beschikken over een terras aan de achterzijde. Diverse appartementen hebben mooie terrassen aan de voorzijde en beschikken over een balkon aan de achterzijde.
Door de inplanting van 5 inkomhallen, die allen voorzien zijn van een lift en videofonie, is het aantal appartementen/penthouses dat toegankelijk is via dezelfde inkomhal eerder beperkt. Dit verhoogt het wooncomfort en de privacy. Alle liftinstallaties zijn toegankelijk via de ondergrondse parkeergarage.
Tevens zijn de appartementen en penthouses voorzien van alle moderne technieken zoals systeem D voor de ventilatie en vloerverwarming en staan garant voor een laag energieverbruik, kenmerkend voor BEN-woningen/appartementen.
Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid het appartement volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.
De bouwwerken worden uitgevoerd door geregistreerde aannemers, die rechtstreeks en persoonlijk worden vastgelegd door de ontwikkelaar. De ontwikkelaar voert een eigen bouwcoördinatie en staat tijdens de gehele bouwfase in direct contact met alle aannemers om een totaal en continue toezicht te garanderen.
Daarenboven worden de bouwwerken ook opgevolgd door de architect en ingenieur stabiliteit onder de wettelijke 10 jarige aansprakelijkheid.
De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de voltooiingswaarborg Wet Breyne, afgeleverd door een erkende bank.
Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de ontwikkelaar en een transparante en open communicatie.
De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de strategische ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

Ligging

Voor meer informatie betreffende prijzen, lastenboeken en verkoopplannen verwijzen wij u graag naar de door ons geselecteerde makelaar.

Ontwikkeling

LWRSN

De Pont 30
2970 Schilde
www.lwrsn.com
0475/29.33.68
Realisatie

LWRSN

De Pont 30
2970 Schilde
www.lwrsn.com

LTProjects

Leopoldstraat 31
2330 Merksplas
Verkoop

Immo Point

Kerkplein 2 bus 1
2330 Merksplas
www.immopoint.be
014/63.50.52

Interesse in een woning?