Handelspanden “KoningsHoek”

Op de kruising van de Leopoldstraat, de Boudewijnstraat en de Albertstraat realiseert “KoningsHoek” THV. een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject met commerciële ruimtes, appartementen, penthouses, huizen en een ondergrondse parkeergarage met bergingen.
Voor de handelspanden een TOP-locatie voor een succesvolle handelszaak. Er zijn 4-5 commerciële ruimtes beschikbaar met diverse oppervlaktes en eventueel opsplitsbaar en/of samenvoegbaar.
Langs de zijde van de Leopoldstraat werd geopteerd voor een strakke architectuur die ongetwijfeld een meerwaarde geeft aan de uitstraling van uw commerciële activiteiten. Door het gebouw 2M naar achteren te positioneren zal de Leopoldstraat nog aangenamer worden met een sterk ruimtelijk gevoel en is het aangenaam vertoeven voor uw klanten. De strakke grote terrassen over de ganse gevel geven het gebouw een sterke horizontale belijning.

Deze wordt onderbroken door verticale onderhoudsvriendelijke groenelementen die het gebouw een unieke uitstraling geven. De 2 commerciële ruimtes aan de doorgang beschikken over een hoeketalage voor nog meer zichtbaarheid en uw klanten kunnen vrij parkeren voor uw handelszaak.

Tevens is er een ondergrondse parkeergarage voorzien met 59 parkings en 42 bergingen met een toegang via het verlengde van de Boudewijnstraat zodat alle bewoners op een rustige manier de parkeergarage, die toegankelijk is met een helling, in en uit kunnen rijden. Door het verplaatsen van de bouwlijn wordt de zichtbaarheid op de kruising van de Leopoldstraat optimaal en is een veilige invoeging in het verkeer mogelijk. Ook voor de handelspanden zijn er ondergrondse parkeergarages en bergingen voorzien.

Voor meer informatie betreffende prijzen, lastenboeken en verkoopplannen verwijzen wij u graag naar de door ons geselecteerde makelaar.

Ontwikkeling

LWRSN

De Pont 30
2970 Schilde
www.lwrsn.com
0475/29.33.68
Realisatie

LWRSN

De Pont 30
2970 Schilde
www.lwrsn.com

LTProjects

Leopoldstraat 31
2330 Merksplas
Verkoop

Immo Point

Kerkplein 2 bus 1
2330 Merksplas
www.immopoint.be
014/63.50.52