Woonerf “KoningsHoek”

Op de kruising van de Leopoldstraat, de Boudewijnstraat en de Albertstraat realiseert “KoningsHoek” THV een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject met handelspanden, appartementen, penthouses, huizen en een ondergrondse parkeergarage met bergingen.
In de Boudewijnstraat worden 5 charmante BEN-woningen gebouwd en deze staan garant voor een laag energieverbruik. De BEN-woningen met 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder worden gebouwd met kwaliteitsvolle materialen en hoogwaardige afwerking en zijn voorzien van systeem D voor de ventilatie en zonnepanelen. De tuinen zijn ook langs de achterzijde toegankelijk.
BEN staat voor Bijna Energie Neutraal waarbij een E-peil van 30 of lager gerealiseerd wordt.
In deze rustige éénrichtingsstraat is het aangenaam vertoeven en woont u op wandelafstand van alle winkels en horeca in het centrum van Merksplas. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u nooit beroep te doen op uw auto. Ook een avondje uit doet u te voet of per fiets.
De toegang van de ondergrondse parkeergarage met 59 parkings en 42 bergingen is voorzien in het verlengde van de Boudewijnstraat zodat alle bewoners op een rustige manier de parkeergarage, die toegankelijk is met een helling, in en uit kunnen rijden. Door het verplaatsen van de bouwlijn van het appartementsgebouw wordt de zichtbaarheid op de kruising van de Leopoldstraat optimaal en is een veilige invoeging in het verkeer mogelijk.

De bewoners van de woningen hebben toegang tot de parkeergarage via de inrit of via een gemeenschappelijke traphal die enkel toegankelijk is voor de woningen. Het project is tevens via een doorgang in de Leopoldstraat toegankelijk en er is een bovengrondse fietsenberging voorzien.
Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid de woning volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.
De bouwwerken worden uitgevoerd door geregistreerde aannemers, die rechtstreeks en persoonlijk worden vastgelegd door de ontwikkelaar. De ontwikkelaar voert een eigen bouwcoördinatie en staat tijdens de gehele bouwfase in direct contact met alle aannemers om een totaal en continue toezicht te garanderen.
Daarenboven worden de bouwwerken ook opgevolgd door de architect en ingenieur stabiliteit onder de wettelijke 10 jarige aansprakelijkheid.
De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de voltooiingswaarborg Wet Breyne, afgeleverd door een erkende bank.
Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de ontwikkelaar en een transparante en open communicatie.
De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de strategische ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

Ligging

Voor meer informatie betreffende prijzen, lastenboeken en verkoopplannen verwijzen wij u graag naar de door ons geselecteerde makelaar.

Ontwikkeling

LWRSN

De Pont 30
2970 Schilde
www.lwrsn.com
0475/29.33.68
Realisatie

LWRSN

De Pont 30
2970 Schilde
www.lwrsn.com

LTProjects

Leopoldstraat 31
2330 Merksplas
Verkoop

Immo Point

Kerkplein 2 bus 1
2330 Merksplas
www.immopoint.be
014/63.50.52

Interesse in een appartement?